Binnendienstmedewerker / Relatiebeheerder Pensioen (32-40 uur) te Utrecht

Utrecht, 15-09-2021

Het bedrijf:
Professioneel, kundig, gedreven, dat is Bloem Financieel Adviseurs in een notendop... en ten voeten uit.  Sinds de oprichting in 1992 zijn zij gedreven om hun klanten op professionele en kundige wijze te helpen met het realiseren van een gezonde financiële basis en in het verlengde daarvan, het waarmaken van individuele en collectieve, persoonlijke en zakelijke wensen.

Bloem Financieel Adviseurs is gevestigd op één van de mooiste locaties in Utrecht. 

Met een team van 9 collega’s staan zij hun klanten op een enthousiaste en pro-actieve manier bij. Een van de collega’s heeft een carrière switch gemaakt waardoor er een nieuwe vacature is ontstaan voor een  Relatiebeheerder / Binnendienstmedewerker Pensioen (Employee Benefits).

De functie:
Als Binnendienstmedewerker Pensioen (EB) krijg je de verantwoording voor alle werkzaamheden die betrekking hebben op nieuw af te sluiten collectieve pensioen/ EB contracten en op reeds bestaande contracten.  Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor het beheer van de portefeuille en plant je eigen taken in.
Je taken zijn onder meer:
- Het ondersteunen van de pensioen/EB adviseur
- Het inregelen van de pensioen/EB contracten
- Het onderhouden van contacten met de verzekeraars
- Het onderhouden van contacten met de HR adviseurs van werkgevers / werkgevers
- Het maken van afspraken voor adviesgesprekken
- Pro actief je eigen klantportefeuille beheren en bewerken
- Het doen van naverrekeningen

Je bent het aanspreekpunt voor de werknemers, je meldt werknemers aan en af en voert mutaties door.

Het profiel:
Wij zijn op zoek naar een ervaren Relatiebeheerder Pensioen die tenminste in bezit is van het WFT Basis en bij voorkeur ook van het WFT Inkomen/Pensioen (1 van de 2) Als je een van de 2 diploma’s niet hebt, maar wel bereid bent om deze te halen, worden de kosten hiervoor vergoed. 

Je kunt zelfstandig werken maar vindt het ook fijn om te sparren in een team, je gaat lastige problemen niet uit de weg en neemt eigen initiatieven. 

Je ervaring is bij voorkeur opgedaan bij een soortgelijke intermediair. Wij zoeken een open en eerlijke collega die in hun gezellige team past. 

MOCHT JE NU EEN HBO OPLEIDING (BANKING/INSURANCE) HEBBEN EN WERK ZOEKEN OP DIT GEBIED, ER ZIJN OOK MOGELIJKHEDEN OM JE HIERIN OP TE LEIDEN! 

Geboden wordt:
Het salaris wat wordt geboden wordt in overleg vastgesteld afhankelijk van je werkervaring en opleiding. Je secundaire voorwaarden zijn prima te noemen waaronder een premievrij pensioen. Er wordt met name veel vrijheid en zelfstandigheid geboden. Daarnaast kom je te werken in een enthousiast team waar een goede sfeer heerst. 

Locatie:
Utrecht

Contactpersoon:
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
s.peters@assured.nl (mailto:s.peters@assured.nl)
0654657176

 

Logo Bloem Logo Bloem