Particulier medewerker Motorrijtuigen

Rotterdam, 08-06-2021

Het bedrijf:
Onze opdrachtgever is een makelaar in verzekeringen gevestigd in de regio Rotterdam.  Vanuit gespecialiseerde business units richten vakspecialisten zich op de zakelijk klant. De unit ”riskmanagement”  biedt advies op maat aan groot zakelijke bedrijven en instellingen.  Voor deze unit zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. De afdeling Particulieren en Motorrijtuigen adviseert relaties over motorrijtuigverzekeringen en verdere particuliere schadeverzekeringen. We werken met getarifeerde producten maar je krijgt ook te maken met maatwerk. Er wordt dus echt een beroep gedaan op jouw kennis en kunde! Het team bestaat uit vier specialisten en één (meewerkend) teamleider.

De functie:
Je bent als Specialist en intern beheerder verantwoordelijk voor het gehele proces van offertes tot en met de sluiting, beheer en (her)beoordeling van de risico’s op het gebied van motorrijtuigverzekeringen en andere particuliere schadeverzekeringen, zoals woonhuis-, reis- of caravanverzekeringen. Je waarborgt een correcte vastlegging van informatie in systemen, houdt dossiers up-to-date en zorgt voor het snel en volledig verwerken van gegevens. Binnen je team lever je ook een bijdrage aan het optimaliseren van processen en sta je klaar om collega’s te helpen.

Het profiel:

Je hebt 3 tot 5 jaar relevante werkervaring bij een tussenpersoon of een verzekeraar op het gebied van motorijtuigen- en/of particuliere verzekeringen. 

Je beschikt over hbo werk- en denkniveau.

Je bent in het bezit van de diploma’s Wft Basis en Schade (particulier en zakelijk) en bereid om verder te studeren (Assurantie A).

Je hebt een goede beheersing van de van de Nederlandse taal in woord en geschrift. 

Ervaring met CCS Level is een pre.

Welke competenties heb je nodig?

Je denkt mee met de relatie en anticipeert op zijn wensen; de klant voelt zich met recht ‘koning’.

Je bent flexibel en oplossingsgericht. 

Je bent integer en betrouwbaar. 

Je brengt enthousiasme en energie. 

Tot slot; Je kunt je vinden in onze kerncompetenties: Betrouwbaar, No-nonsense, Onafhankelijk, Klantgericht, Deskundig en Persoonlijk.

Geboden wordt:
Er wordt een afwisselende baan geboden met een hoge mate van vrijheid en zelfstandigheid. Er zijn volop mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en cursussen. Je komt te werken in een hecht en professioneel team met korte lijnen. 

Je salaris is afhankelijk van werkervaring en opleiding maar marktconform. Daarnaast wordt onder meer een premie vrij pensioen geboden en een 13e maand bij goede bedrijfsresultaten. 

Locatie:
Regio Rotterdam

Contactpersoon:
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
s.peters@assured.nl (mailto:s.peters@assured.nl)
0654657176

 

LOGO ASSURED SITE LOGO ASSURED SITE