Junior Financieel Adviseur te regio Dordrecht

Dordrecht, 23-04-2021

Het bedrijf:
Onze opdrachtgever is een hypotheekadvies- en assurantieadvieskantoor gericht op de particuliere markt. Dit kantoor is opgericht in 2002 en is gevestigd in de regio Dordrecht.

Dit kleine kantoor kenmerkt zich door een informele werksfeer waar klantgerichtheid en service hoog in het vaandel staan. Wij zijn op zoek naar junior financieel adviseur.

De functie:
In eerste instantie ondersteun je de hypotheekadviseur in zijn werkzaamheden.  Dit zijn met name administratieve werkzaamheden zoals het bijhouden van de agenda’s, het maken van afspraken, het aanvullen van gegevens in de hypotheekadviesdossiers en het administratief verwerken van gegevens. Daarnaast is ook het telefonisch contact met relaties , banken en verzekeraars met grote regelmaat aan de orde. Uiteindelijk is de bedoeling dat je je in de nabije toekomst gaat ontwikkelen als adviseur.

Het profiel:
Heb jij interesse om je te ontwikkelen in de financiële dienstverlening en dan bij voorkeur in een commerciële rol? Ben jij servicegericht, contactueel sterk en werk je secuur? 
Wij zijn op zoek naar een startende (echt net vanuit MBO/HBO) gemotiveerde binnendienstmedewerker met deze ambitie.  
- Je hebt een opleiding gevolgd die affiniteit heeft met de financiële dienstverlening
- WFT diploma is niet noodzakelijk is wel een pré.

Geboden wordt:
Dit is een mooie kans voor een jong persoon in een levendige en branche, een baan met toekomst. Je ontvangt een marktconform salaris en je komt te werken in een informele sfeer binnen een gezellig team. Er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en opleidingen te volgen.

Locatie:
Regio Dordrecht

Contactpersoon:
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
s.peters@assured.nl (mailto:s.peters@assured.nl)

0654657176

LOGO ASSURED SITE LOGO ASSURED SITE