Frontoffice medewerker Particuliere Verzekeringen Groene Hart

Regio Boskoop, 20-01-2021

Het bedrijf:
Onze opdrachtgever richt zich op een specifieke branche in de particuliere verzekeringen. Zij zijn specialist hierin en bieden de klanten op onafhankelijke wijze alle verzekeringsoplossingen die hiervoor zijn. Kennis en kunde is aanwezig waardoor ze de klant optimaal kunnen adviseren. Dit bedrijf is gevestigd in de regio Het Groene Hart. 

 

De functie:
Als frontoffice medewerker  word je ingezet om nieuwe klanten te bellen en hun te adviseren op het gebied van verzekeringen. Deze klanten hebben aangegeven dat ze het prima vinden gebeld te worden!

Je informeert en adviseert over de verzekeringsoplossingen, de polisvoorwaarden en meer!  Dit doe je zowel via de telefoon als via e-mail en post.

Klanttevredenheid staat bovenaan de doelstellingen. Je speelt goed in op hun behoeftes en komt je afspraken na. 

Het profiel:
Wij zijn op zoek naar een commercieel ingestelde kandidaat, met werkervaring in een adviserende rol. Je bent in bezit van WFT Basis, Schade Particulier en bereid (of al in bezit) om het WFT Schade Zakelijk te behalen.  Ben je klantgericht en kun je zelfstandig werken? dan zijn wij op zoek naar jou!

Geboden wordt:
Een salaris dat afhankelijk is van je werkervaring en opleiding, daarnaast een bonusregeling en prima secundaire voorwaarden waaronder een 13e maand. Er zijn hier genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, daarnaast kom je te werken bij een bedrijf met een informele familie cultuur en leuke collega’s. 

Locatie:
Regio Boskoop

Contactpersoon:
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
s.peters@assured.nl (mailto:s.peters@assured.nl)
0654657176

 

LOGO ASSURED SITE LOGO ASSURED SITE