Hypotheekadviseur te Weesp

Weesp, 07-04-2021

Het bedrijf:
Onze opdrachtgever is dé allround financieel expert voor zowel bedrijven als particulieren. Dit eigentijdse kantoor biedt hulp om al hun financiële zaken op een rijtje te krijgen.  Zij regelen alles op het gebied van geldzaken met een groep onafhankelijke adviseurs en zijn werkzaam door het hele land.

Voor hun kantoor in Weesp zijn wij op zoek naar een hypotheekadviseur.

De functie:
Als hypotheekadviseur op het kantoor Weesp beheer je in een klein team de hypotheekportefeuille in deze regio en breidt deze uit.

Je geeft onafhankelijk, deskundig hypotheekadvies aan je relaties.  Je onderzoekt waar de behoeftes van de klant liggen, maakt berekeningen, vergelijkt het aanbod van hypotheekverstrekkers en komt tot een helder en duidelijk advies.  Je werkt zelfstandig en deelt je eigen tijd in. 

Je wordt ondersteund door een collega in je administratieve werkzaamheden. 


Het profiel:
Je hebt ruime ervaring als hypotheekadviseur opgedaan bij een soortgelijk onafhankelijk kantoor. Je bent in het bezit van alle benodigde WFT diploma’s (WFT Basis, Vermogen, Hypothecair Krediet). Je spreekt heldere taal en kunt je goed inleven in je relaties. Je bent een zelfstandig werkend adviseur met een commercieel gevoel. 


Geboden wordt:
Werken bij een vernieuwende, dynamische organisatie waar je veel ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Een zelfstandige functie binnen een klein team.  Het salaris dat wordt geboden is afhankelijk van werkervaring en opleiding. Er wordt de mogelijkheid geboden om thuis te werken. 

Locatie:
Weesp

Contactpersoon:
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
s.peters@assured.nl (mailto:s.peters@assured.nl)
0654657176

LOGO ASSURED SITE LOGO ASSURED SITE