Medewerker Polisadministratie Regio Barendrecht

Barendrecht, 01-02-2021

Het bedrijf:
Onze opdrachtgever is een zeer dynamische organisatie met een aantal landelijk verspreide vestigingen. De sfeer is open en er zijn korte lijnen.

Deze organisatie biedt allround financieel advies voor zowel bedrijven als particuliere klanten. Zij geven op elk gebied advies; van hypotheek tot schade- en inkomensverzekeringen. Zij werken zowel met volmachten die zij van verschillende verzekeraars hebben gekregen als provinciaal. Voor de vestiging in de regio Barendrecht zijn wij op zoek naar een medewerker polisadministratie.

De functie:
In deze administratieve functie ben je verantwoordelijk voor het correct doorvoeren van polismutaties. Je controleert en verzendt deze vervolgens. Je bent tevens verantwoordelijk voor de binnenkomende post (onder meer mail). Daarnaast verricht je overige administratieve werkzaamheden ten behoeve van de schadeportefeuille.  

Het profiel:
Wij zijn op zoek naar een medewerker die functioneert op MBO niveau. Je bent tenminste in het bezit van het diploma WFT Basis (WFT Particulier is een pre). Je hebt gewerkt in een soortgelijke functie bij voorkeur bij een volmachtkantoor. 

Locatie
Barendrecht

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
s.peters@assured.nl (mailto:s.peters@assured.nl)
0654657176

ASSURED LOGO ASSURED LOGO