Specialist Claims Verkeer / Schadebehandelaar

Zoetermeer, 01-01-2020

Ben jij de senior specialist die we zoeken?
Sta jij ver boven de materie en ga jij van nature op zoek naar verbeteringen die leiden tot een ongewoon goede dienstverlening? Dan ben jij misschien wel de Specialist Claims Verkeer die wij zoeken!

Jij kunt met jouw kennis de afdeling verder helpen, hoe dan?
Jij zorgt voor een goede relatie en advies op maat. Als Specialist Claims Verkeer behandel je complexe schades aan en veroorzaakt door diverse voertuigen. Een schade kan complex worden als er bijvoorbeeld sprake is van een vermoeden van fraude, bij conflicten tussen partijen of bij dreigende klachten. Daarbij is ruime ervaring en veel vakkennis nodig. Je bent voortdurend op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en bedrijfsregelingen en polisvoorwaarden. Je kunt hierdoor je standpunt uitstekend beargumenteren en eventueel verdedigen. Je bent in staat om als mediator op te treden en je onderhandelt naar een oplossing die voor alle partijen fair is. Het is een veelzijdige functie, waarbij je veel in contact met bent met onder andere klanten, assurantieadviseurs, tegenpartijen, schadeherstellers, experts, politie en collega’s.

Je houdt je niet alleen bezig met de dossierbehandeling, maar je kijkt verder dan het werk dat je wordt aangereikt. Je vindt het leuk om je in te zetten voor een ongewoon goede dienstverlening. Je zorgt daarbij dat je de vertaalslag maakt van jouw bevindingen naar verbeteringen in de praktijk en daarvoor voldoende draagvlak hebt binnen het team.

Wees welkom in een mooi team
Sluit je aan bij het team en doe het samen. Het team Schade Verkeer bestaat uit ongeveer 20 medewerkers. Het team is onderdeel van de afdeling Claims. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de claimbehandeling van alle soorten verzekeringen.

Waarom jij kiest voor Klaverblad als volgende stap in jouw carrière?
Klaverblad wil een unieke coöperatieve verzekeraar zijn door ongewoon goede dienstverlening aan te bieden aan consumenten, ZZP’ers en het MKB. Daar maken we ons dagelijks met ca. 400 medewerkers hard voor. Al sinds 1850 varen we hiermee onze eigen koers en daar zijn we trots op!

Ongewoon goed. Dat willen we ook zijn als werkgever. Klaverblad is een gezond bedrijf in beweging met een prettige en informele werksfeer. Wij hebben een gezonde balans tussen werk en privé. Wij vinden het belangrijk dat je je bij ons ongewoon goed kunt ontwikkelen.

Wat zouden we graag in jouw rugzak zien?
Je behandelt volledig zelfstandig alle complexe verkeersclaims. Je bent initiatiefrijk, weet van aanpakken en bent scherp op verbeteringen in de dienstverlening. Je communicatieve vaardigheden zijn zowel mondeling als schriftelijk sterk ontwikkeld. Je weet jouw standpunt goed over te brengen. Jij weet hoe dan ook tot een oplossing te komen die voor alle partijen goed voelt. Je bent in staat om anderen mee te nemen in jouw aanpak en om anderen daarin te begeleiden als dat nodig is.
Verder neem je mee:
- Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur in Rechten;
- Jij kent alle ins en outs op het gebied van motorrijtuigenclaims;
- Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de behandeling van verkeersclaims;
- Je bent minimaal vier dagen per week (32 uur) beschikbaar.

Het aanbod dat je niet kan weerstaan. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals:
- Flexibele werktijden;
- Ruime financiële tegemoetkoming voor woonlasten en verzekeringen;
- Aantrekkelijke studieregeling;
- Aandacht voor vitaliteit door kortingen op sportabonnementen en een fietsplan;
- Klaverblad voorziet iedere werknemer dagelijks van een verantwoorde lunch:
   gezond en lekker;
- Salarisindicatie per jaar o.b.v. 38u € 45.000 – 65.000 all-in
   (afhankelijk van ervaring).

Betrouwbaarheidstoetsing
Klaverblad Verzekeringen draagt zorg voor integriteit. Daarom maakt een betrouwbaarheidstoetsing deel uit van de selectieprocedure.

Locatie:
Zoetermeer

Contacpersoon:
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
s.peters@assured.nl (mailto:s.peters@assured.nl)
0654657176

Klaverblad logo Klaverblad logo