Commercieel medewerker verzekeringen (24-40 uur)

Veldhoven, 03-12-2019

Het bedrijf:
Qualiora Groep BV is een serviceprovider gericht op het onafhankelijk intermediair met op maat te leveren dienstverlening en services. Gestart in 2007 en het service-center van de organisatie is gevestigd in Veldhoven.

Qualiora Groep BV staat voor betrouwbaarheid, zekerheid en persoonlijk zakendoen.

Onderdeel van de groep maken uit:
- De franchiseformules ”Financieel Zeker” - ”Zorgeloos Wonen” en ”YourHypotheek”;
- De inkooporganisatie ”De Hypothekelaar” en
- De sinds 2016 nieuw gepresenteerde modulaire dienstverlening ”Xenter”, service-providing naar eigen keuze.

Met deze formules (franchise, inkoop en service-providing) voorziet Qualiora Groep BV in de verschillende wensen en behoeften van financieel dienstverleners en is Qualiora Groep BV een belangrijke schakel tussen financieel dienstverleners en aanbieders van financiële producten. Qualiora Groep BV werkt samen met alle relevante aanbieders die er in de Nederlandse markt toe doen.

Voor Qualiora Groep zijn wij op zoek naar een verzekeringsadviseur / commercieel medewerker verzekeringen. 


De functie:
Het betreft een commerciële binnendienst functie waarbij je klanten op afstand (telefonisch en per mail) adviseert over schadeverzekeringen en deze administratief verwerkt. Je komt in contact met de klant doordat jouw collega’s jou al hebben geïntroduceerd in het kader van de nazorg en klanttevredenheid. 

Het profiel:
Wij zijn op zoek naar een leuke en energieke collega die het leuk vind om ervoor te gaan! Dat wil zeggen dat je graag tevreden klanten hebt én commercieel gedreven bent om zelf aan gestelde omzet doelstellingen te voldoen.

Parttime of fulltime is mogelijk. Woonachtig in of omgeving Veldhoven is een pré. Uiteraard beschik je over het diploma WFT schade particulier.


Geboden wordt:
Voor deze functie bieden we een dynamische werkomgeving, leuke collega’s en volop kansen om succesvol te zijn. Je maakt deel uit van een team maar je bent zelf sturend in het stellen van je prioriteiten.
Je salaris wordt vastgesteld afhankelijk van werkervaring en opleiding

Locatie:
Veldhoven

Contactpersoon:
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
s.peters@assured.nl
0654657176

logo qualiora logo qualiora