Schadebehandelaars (provinciaal en volmacht)

Hoofddorp, 20-12-2019

Het bedrijf:
Onze opdrachtgever is een landelijk werkende organisatie. Zij bieden allround financieel advies aan zowel particuliere als zakelijke klanten en werken zowel provinciaal als in volmacht. Voor dit dynamische en groeiende bedrijf zoeken wij voor de vestiging in regio Hoofddorp schadebehandelaars voor zowel de volmacht als provinciaal.
 

De functie:
Er zijn 2 functies op deze locatie beschikbaar; de ene speciaal voor de provinciale markt en de ander op de volmachtafdeling.

Als schadebehandelaar provinciaal kom je met name op voor de belangen van de klant in het afwikkelen van schademeldingen. Je informeert klanten over dekkingen en biedt hulp bij het invullen van het schadeformulier. Je onderhoudt contacten met alle belanghebbenden en schakelt waar nodig deskundigen in. 

Als schadebehandelaar volmacht beoordeel je zelfstandig alle voorkomende schadegevallen. Je onderhoudt contacten met alle belanghebbenden, waaronder aangesloten tussenpersonen. Je schakelt indien nodig deskundigen in. 

In beide gevallen geef je zelfstandig advies aan de klanten over de dekking van de verzekeringspolis en ben je verantwoordelijk voor een zorgvuldige dossiervorming. 

 

Het profiel
Wij zijn op zoek naar ervaren schadebehandelaars, zowel provinciaal als in volmacht. Je bent in het bezit van het WFT Schade Zakelijk. Je beschikt daarnaast over uitstekende kennis van polisvoorwaarden van verzekeraars.  Wij zijn op zoek naar communicatief sterke kandidaten die functioneren op MBO/HBO werk-en denkniveau. 
 

Locatie
Hoofddorp

 

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
s.peters@assured.nl (mailto:s.peters@assured.nl)
0654657176

ASSURED LOGO ASSURED LOGO