Adviseur Verzekeringen (particulier / zzp) (pt/ft)

Vleuten, 20-12-2019

Uitdagende functie in de verzekeringswereld:
word jij onze nieuwe Klantadviseur schadeverzekeringen?

Onderling Verzekerd is in 2017 ontstaan uit een fusie tussen de Onderlinge Verzekerings Maatschappij ‘Zegveld en Omstreken’ U.A. en de Onderlinge Verzekeringsmaatschappij Haarrijn U.A. en heeft vestigingen in Vleuten en Zegveld.

Kerntaken
Als gevolg van de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een klantadviseur die in staat is om zelfstandig een advies te geven aan particulieren en ZZP’ers. Je bent samen met het team Advies verantwoordelijk voor de klantbediening op onze locaties. Je zal actief klanten benaderen, afspraken maken en zelfstandig uitvoeren. Verder zal de nieuwe medewerker zich bezighouden met commerciële en verzekeringstechnische vraagstukken en sparren met de afdeling Acceptatie van zowel onze eigen brandafdeling als voor de overige verzekeringen met de diverse maatschappijen over acceptatievraagstukken. Je komt te werken vanuit kantoor en primair zullen de afspraken op kantoor plaatsvinden, waar nodig zullen klanten bezocht worden. Je komt te werken in zowel Vleuten als Zegveld. 

Functie-eisen
-
Je bent in het bezit van WFT Schade Zakelijk bij voorkeur ook over het WFT Inkomen (of bereidheid het snel te halen) 
- Kennis van de markt en ervaring in een adviserende functie. 
- Affiniteit met onderling / coöperatief verzekeren
- Teamplayer met humor
- Flexibel inzetbaar qua locatie
- Enthousiast en betrokken
- Zelfstandig kunnen werken
- Passend in een klein team in een mensgerichte organisatie die de klant
   centraal stelt

Locatie:
Vleuten

Geboden wordt:
Een zeer gevarieerde, flexibele en zelfstandige functie. Het salaris wordt vastgesteld in overleg afhankelijk van werkervaring en opleiding. Daarnaast worden er prima secundaire arbeidsvoorwaarden geboden waaronder een 13e maand. 
Er zijn zowel parttime als fulltime mogelijkheden, waarbij het werken op woensdag en vrijdag wel een eis is. Flexibele werktijden zijn zeker bespreekbaar!


Contactpersoon:
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters via:
s.peters@assured.nl (mailto:s.peters@assured.nl)
0654657176

Logo Onderling Verzekerd Logo Onderling Verzekerd