Tijdelijke dienstverbanden

Als de markten onvoorspelbaar zijn, bent u op zoek naar zekerheid. Met tijdelijk personeel kunt u drukke periodes opvangen. En kunt u kwaliteit blijven leveren aan uw klanten.

Bij Assured bent u aan het juiste adres.  Wij helpen u een geschikte kandidaat te vinden die per direct beschikbaar is op basis van uitzenden.
 

Vindt de juiste kandidaat met video-cv

De huidige marktomstandigheden vragen om een nieuwe manier van het selecteren en vinden van een baan. Als eerste online vacaturebank bieden wij onze kandidaten -dus u ook- daarom de mogelijkheid om zichzelf door middel van een video-cv aan werkgevers voor te stellen. Presenteer uzelf op een manier waar u zich het prettigst bij voelt. Een goede video-cv vergroot uw kansen op een nieuwe carrière aanzienlijk en ga aan de slag op uitzendbasis.
 

Werkgevers vinden hier hun financieel specialisten

Bent u werkgever in de financiële dienstverlening of de assurantiebranche? Assured is hét adres voor wie beschikbare specialisten zoekt. Met een bestand dat in 12 jaar is opgebouwd vindt u hier gegarandeerd uw nieuwe collega. Wij leveren gekwalificeerd personeel op uitzendbasis.

Dankzij Assured maakt u korte metten met onzekere marktomstandigheden door de inzet van tijdelijke specialisten.