Arbeidsmarktontwikkelingen

Als de arbeidsmarktontwikkelingen onvoorspelbaar zijn, bent u op zoek naar zekerheid. Bij Assured vindt u die. Wij helpen u een boeiende baan in de financiële-sector/verzekeringsbranche te vinden.
 

Speel in op arbeidsmarktontwikkelingen met video-cv

De huidige arbeidsmarktontwikkelingen vragen om een nieuwe manier van werk zoeken. Als eerste online vacaturebank bieden wij onze kandidaten -dus u ook- daarom de mogelijkheid om zichzelf door middel van een video-cv aan werkgevers voor te stellen. Presenteer uzelf op een manier waar u zich het prettigst bij voelt. Een goede video-cv vergroot uw kansen op een nieuwe carrière aanzienlijk.
 

Werkgevers vinden hier hun financieel specialisten

Bent u werkgever in de financiële dienstverlening of de assurantiebranche? Assured is hét adres voor wie beschikbare specialisten zoekt. Met een bestand die in ruim 12 jaar is opgebouwd mag Assured zich met recht de specialist noemen op het gebied van kandidaten en vacatures in de financiële dienstverlening. 

Voordelen voor werkgevers:
• Online assessments afnemen
• Bemiddeling in interim personeel
• Werving en selectie van financieel specialisten
• De eerste website met video-cv’s van kandidaten

Dankzij Assured maakt u korte metten met onzekere arbeidsmarktontwikkelingen. Werkgevers zien hier onze tarieven. Werkzoekenden plaatsen eerst hun CV en kunnen daarna eenvoudig een videopresentatie toevoegen.