SOLLICITEREN

Je bent op zoek naar een baan in de financiële dienstverlening. Kijk eerst eens goed waar je het beste past; is dat bij een bank of verzekeraar? of juist bij een volmacht bedrijf of intermediair. De bedrijven verschillen vaak enorm van cultuur en sfeer. Deze cultuur wordt vaak doorgetrokken naar zelfstandigheid, variatie, doorgroeimogelijkheden en arbeidsvoorwaarden. Verdiep je eens in je eigen wensen en beslis vervolgens waar je het liefste solliciteert!
Als je gaat solliciteren dan is het opstellen van een goed cv een eerste begin. Hier vind je eenVoorbeeld CV die goed als voorbeeld kan dienen; let op dat je cv precies de juiste lengte heeft; niet te kort en niet te lang. Toegespitst op de functie, waarbij duidelijk je vaardigheden voor de functie naar voren komen. Het is belangrijk dat je goed omschrijft wat je gedaan hebt. Let op dat je geen functieomschrijvingen kopieert!
Wij hebben nog veel meer tips voor je verzameld; klik op deze link met sollicitatietips

SOLLICITATIETRAINING EN LOOPBAANBEGELEIDING

In samenwerking met een erkend loopbaanspecialist biedt Assured diverse begeleidingstrajecten op het gebied van werk en persoonlijke ontwikkeling. Voor meer informatie neem contact op.

 

ASSESSMENT

In sommige gevallen hoort er bij een sollicitatieprocedure ook een test of assessment. Het assessment geeft eigenlijk een beoordeling over het te verwachten functioneren in de functie. Dit kan gemeten worden door bijvoorbeeld een rollenspel, een interview, of ook door bijvoorbeeld een capaciteitentest (IQ of Vaardigheden).