TARIEVEN ASSURED

De site van Assured biedt diverse mogelijkheden!

U kunt een vacature plaatsen met eigen logo en bedrijfspagina. De sollicitanten zullen dan direct in uw eigen mail terecht komen.  Het plaatsen van een advertentie kost € 249, - .  De advertentie wordt kosteloos doorgezet op diverse vacaturebanken.


U kunt het werk ook aan ons uitbesteden.

Bij Werving & Selectie werken wij op basis van NO CURE NO PAY.

  • Wij werken voor 10% van het bruto jaarinkomen als we de volledige werving & selectie voor u doen.
  • Of wij rekenen € 1500,- als de kandidaat start die wij, na hetzelfde voorselectietraject, op basis van een telefonische intake aan u hebben voorgelegd

Het beste resultaat zal er zijn indien de vacature inclusief logo van de opdrachtgever wordt geplaatst op onze site. Dit willen wij graag doen op basis van exclusiviteit. Uiteraard tegen nog betere voorwaarden dan bovenstaand.

Wij kunnen deze tarieven slechts bieden als er op tijd betaald wordt. Bij een vacatureplaatsing wordt er een betaling per ommegaande gevraagd. Bij de overige tarieven op de eerste werkdag van de bemiddelde kandidaat.
 


Wij werken ook op basis van een vast uurtarief

  • Als wij u ondersteunen met het opstellen van een juist profiel van de vacature
  • Als wij u ondersteunen met uw eigen wervingsproces, invullen social media (Twitter/Facebook/Linkedin) of andere activiteiten zoals het voeren van sollicitatiegesprekken.
  • Voor herplaatsingstrajecten

Afhankelijk van het aantal uren rekenen we tussen de € 75,- en € 95,- per uur. 

Uiteraard rekenen we deze tarieven niet indien u het w&s traject vrijblijvend en op basis van no cure no pay aan ons uitbesteed (zie boven)

 

Voor het inschakelen van professionals

Assured heeft veel goede contacten op het gebied van (sales/team) coaching of trainingen, het uitvoeren van assessments en meer.   Wij verwijzen u kosteloos door.  De tarieven zijn uiteraard afhankelijk van de in te schakelen professional.

 

Uitzendtarieven

Teneinde medewerkers op detacheringbasis of uitzendbasis aan opdrachtgevers ter beschikking te kunnen stellen is Assured een samenwerkingsverband aangegaan met het bedrijf DIRECT Payrolling te Arnhem.  DIRECT Payrolling verzorgt als servicepartner van Assured de algehele financiële afhandeling van het ter beschikking stellen van medewerkers.

DIRECT Payrolling  is lid van de brancheorganisatie NBBU en is ISO 9001 gecertificeerd. Het is een verfrissende en betrouwbare aanbieder van payrollservices die landelijk met veel succes actief is. Terwijl de branche de laatste maanden door een teruglopende aanname van personeel landelijk met een lichte omzetdaling kampte, maakt DIRECT Payrolling juist een gezonde groei door.

Onze tarieven liggen tussen omrekeningsfactor 2 en 2,3 (afhankelijk van termijn/kandidaat)

(Alle genoemde tarieven excl.btw)

 

Voor meer informatie neemt u contact op via de mail of belt u naar 030-6624888

 

Algemene Voorwaarden Assured Werving & Selectie oktober 2013